Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Swet Lee

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618736903078

WhatsApp : +8618736903078

Free call
Γραμμή Παραγωγής
  • Co. λεβήτων Swet Henan, ΕΠΕ.
  • Co. λεβήτων Swet Henan, ΕΠΕ.

Η Co. λεβήτων Henan swet, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 1954, τοποθετημένος στην ιστορική πόλη επτά δυναστειών. Έχουμε εστιάσει σε κατασκευή και την πώληση λεβήτων και μερών λεβήτων για πάνω από 60 έτη. Η επιχείρησή μας που εγκαθιστά και που διατηρεί ως παραγωγή και που συνεχίζεται έπειτα, έχει γίνει οι κορυφαίοι επαγγελματικοί εφαρμοστές της βιομηχανίας, επαγγελματική συντήρηση. Η επιχείρηση έχει 1 επίπεδο προσόντων εγκαταστάσεων, 17 τμήματα προγράμματος εγκαταστάσεων, περισσότεροι από 400 άνθρωποι εγκαθιστούν την ομάδα. Είναι το μεγαλύτερο στη βιομηχανία.

 

  Henan Swet Boiler Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

Εξοπλισμός επιχείρησης: Η επιχείρηση καθιέρωσε ένα πλήρες σύνολο συστήματος ποιοτικής εγγύησης, και έχει λάβει το πιστοποιητικό ISO9001. Ο περίπλοκος εξοπλισμός, προηγμένη τεχνολογία, τα υπάρχοντα 343 σύνολα διάφορων συσκευών, συμπεριλαμβανομένου του μεγάλου εξοπλισμού είναι: 1200 τόνοι του υδραυλικού Τύπου, της τέμνουσας μηχανής πιάτων, της μηχανής σφυρηλατημένων κομματιών, να κάνει λοξοτομή 9m μηχανής, 30 x300 και της πτυχώνοντας μηχανής 50x2500, δύο γραμμές τοίχου μεμβρανών, γραμμές ελικοειδούς σωλήνα, CNC διάτρηση αεροπλάνων, CNC διάτρηση τυμπάνων, CNC τέμνουσα μηχανή, μεγάλη πένσα σωλήνων D159.

 

 

 

Henan Swet Boiler Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

OEM / ODM

Έχουμε εστιάσει σε κατασκευή και τις πωλήσεις λεβήτων και μερών λεβήτων για πάνω από 60 έτη. Παρακαλώ μας πέστε περισσότερο για τις παραμέτρους προϊόντων σας, όπως η ικανότητα προϊόντων, την πίεση εργασίας και θερμοκρασία, καύσιμα, τρόπος καύσης, εξάτμιση ή σκοποί, έχουμε μια πεπειραμένη ομάδα των επαγγελματικών μηχανικών, για να παρέχουμε σε σας το καλύτερο των καλύτερων ποιοτικών προϊόντων.

 

Το πρώτο κυκλικό κρεβάτι ροής στην Κίνα: στις αρχές της δεκαετίας του '80, η Co. λεβήτων Henan swet, ΕΠΕ (πρώην εγκαταστάσεις λεβήτων του Kaifeng) είχε με την κινεζική ακαδημία των επιστημών αναπτύσσει joinly το νέο βιομηχανικό κυκλικό λέβητα ροής, το προϊόν πρώτης γενιάς που διορθώνει και που τρέχει και πέρασε την επαρχιακή και υπουργική αξιολόγηση το 1987. Κατά τη διάρκεια των ετών έχει συσσωρεύσει την πλούσια εμπειρία στο σχέδιο, κατασκευή, το προϊόν είναι άφθονο.


Η επιχείρησή μου και η κινεζική ακαδημία των επιστημών υπεγράφη μακροπρόθεσμη συμφωνία συνεργασίας και ανάπτυξης, και το πανεπιστήμιο Tsinghua, πανεπιστήμιο Zhejiang, Τεχνολογικό Ινστιτούτο του Χάρμπιν, πανεπιστήμιο της βόρειας Κίνας των υδραυλικές και άλλες μακροπρόθεσμες τεχνικές ανταλλαγών και συνεργασία πανεπιστημίων.

 

 Henan Swet Boiler Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Ε & Α
  • Co. λεβήτων Swet Henan, ΕΠΕ.
  • Co. λεβήτων Swet Henan, ΕΠΕ.

 

 Η επιστημονική έρευνα ενσωμάτωσης επιχείρησης, κατασκευή, πωλήσεις, υπηρεσία συνολικά, έχει την άφθονη τεχνική δύναμη, τον προηγμένο εξοπλισμό παραγωγής, την υψηλής ποιότητας ομάδα προσωπικού και την τέλεια υπηρεσία μεταπωλήσεων.

 

 

Έχουμε μια πεπειραμένη και επαγγελματική ομάδα. Η ομάδα Ε&Α μας έχει 12 ανώτερους μηχανικούς, 217 μηχανικούς και τεχνικούς, και βελτιώνει συνεχώς το σχέδιο προϊόντων μας σύμφωνα με τη ζήτηση στην αγορά. υποσχόμαστε να δοκιμάσουμε καλύτερό μας κάνουμε την καλή μηχανή για να καταστήσουμε τους πελάτες μας ικανοποιώ?ς.

 

Henan Swet Boiler Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

sales@swet-boiler.com
+8618736903078
+8618736903078
+8618736903078